Maanantai, 9.12.2019 
Anna, Anne, Anni
Muut lajit TILAAJILLE 

Lue tai kuuntele: Nyrkkeilijä Mira Potkonen ottelee naisten kovimmassa sarjassa maailmalla – ensi vuosi on uran viimeinen, tavoitteena olla olympiavoittaja

  • Lotta Loikkanen
  • Martti Kainulainen / Lehtikuva
Tahdonvoima, voittamisen halu ja pieni hulluus. Näin Mira Potkonen kuvailee vahvuuksiaan kehässä. Parhaillaan MM-kisoissa otteleva Potkonen kohtaa seuraavaksi keskiviikkona Ecuadorin Marie Jose Palacios Espinozan. Tahdonvoima, voittamisen halu ja pieni hulluus. Näin Mira Potkonen kuvailee vahvuuksiaan kehässä. Parhaillaan MM-kisoissa otteleva Potkonen kohtaa seuraavaksi keskiviikkona Ecuadorin Marie Jose Palacios Espinozan.

Mökillä, mummolassa, heinätöissä, serkkujen kanssa uimassa. Sellaisia ovat nyrkkeilijä Mira Potkosen muistikuvat lapsuuden Heinävedeltä.

Yleisurheilua Heinävedellä, lentopalloa ja jääkiekkoa Varkaudessa sekä koripalloa Tampereella. Aikuisiällä kilpanyrkkeilyn aloittanut Mira Potkonen on lapsuudessaan ja nuoruudessaan harrastanut monia lajeja. Nyrkkeilysalille hän päätyi 16-vuotiaana nähtyään lehdessä ilmoituksen edullisesta kuntonyrkkeilystä.

Tutustu 5e viisi viikkoa

Voit lukea tämän artikkelin, jos olet Karjalaisen tilaaja.