Torstai, 9.4.2020 
Elias, Eelis, Eeli
Urheilu

Taitoluistelun MM-joukkue nimettiin – Turkkila ja Versluis ohittivat valinnassa SM-voittajat

  • STT
Montrealin MM-kisojen jäätanssiin valittiin Juulia Turkkila ja Matthias Versluis. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER Montrealin MM-kisojen jäätanssiin valittiin Juulia Turkkila ja Matthias Versluis. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER
Emmi Peltonen ja Roman Galay edustavat Suomea taitoluistelun MM-kisojen yksinluisteluissa. Montrealin MM-kisojen jäätanssiin valittiin Juulia Turkkila ja Matthias Versluis.

Turkkila ja Versluis ohittivat valinnassa Yuka Oriharan ja Juho Pirisen, jotka edustivat Suomea tammikuussa EM-kisoissa. Orihara ja Pirinen ovat hallitsevia Suomen mestareita.

Turkkila ja Versluis eivät osallistuneet SM-kisoihin loukkaantumisen takia. Pari palasi kilpajäille helmikuussa Italiassa, jossa he luistelivat ennätyspisteensä 182,88. He tekivät ennätyksensä sekä rytmitanssissa (73,65) että vapaatanssissa (109,23).

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Orihara ja Pirinen sijoittuivat samassa kilpailussa viidenneksi pistein 168,75.

Taitoluisteluliitto nimesi naisten yksinluisteluun MM-varaedustajaksi Jenni Saarisen. Orihara ja Pirinen ovat jäätanssissa varalla. MM-kisat järjestetään Montrealissa 16.–22. maaliskuuta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa