Sunnuntai, 31.5.2020 
Helka, Helga
Kotimaa

Poliisi Järvenpään ampumisesta: Keskustassa ammuttiin pitkäpiippuisella aseella, poliisi kaipaa vihjeitä verta vuotaneesta miehestä

  • STT
Järvenpään keskustassa ammuttiin poliisin mukaan useamman kerran ja pitkäpiippuisella aseella. LEHTIKUVA / RONI REKOMAA Järvenpään keskustassa ammuttiin poliisin mukaan useamman kerran ja pitkäpiippuisella aseella. LEHTIKUVA / RONI REKOMAA
Itä-Uudenmaan poliisi tarkentaa tietoja lauantaisesta ampumisesta Järvenpään keskustassa. Pajalan alueella ammuttiin poliisin mukaan useamman kuin yhden kerran pitkäpiippuisella aseella lauantaina illalla.

Aiemmin tapausta tutkittiin tapon yrityksenä, mutta nyt nimikkeet ovat lieventyneet törkeän pahoinpitelyn yritykseksi sekä ampuma-aserikokseksi.

Poliisi kaipaa yhä vihjeitä tapahtuneesta ja myös paikalta poistuneesta, mahdollisesti loukkaantuneesta, verta vuotaneesta tummasta miehestä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Epäiltyä etsitään yhä, kertoo rikoskomisario Mikko Minkkinen STT:lle. Tapahtuneessa oli Minkkisen mukaan useita osallisia ja välienselvittelyä käytiin sekä asunnossa että kadulla.

Minkkinen ei ottanut kantaa siihen, onko ampumisen kohteena ollut yksi vai useampia henkilöitä ja onko uhria tai uhreja tavoitettu. Minkkisen mukaan poliisilla on kyllä käsitys teon motiivista, mutta hän ei avaa sitä tässä vaiheessa tutkintaa julkisuuteen. Tilanne on Minkkisen mukana edennyt kohtuullisen nopeasti.

Laukausten äänistä tuli hätäkeskukseen lauantaina useita ilmoituksia.

Kaikki vihjeet ja silminnäkijähavainnot pyydetään ilmoittamaan numeroon 0295 436  442 tai osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa