Keskiviikko, 8.4.2020 
Suoma, Suometar
Kotimaa

Marin antaa tänään eduskunnalle pääministerin ilmoituksen koronavirusepidemiasta

  • STT
Hallitus kävi eilen läpi koronavirustilannetta ja viruksen leviämiseen varautumista kokouksessaan eduskunnassa. LEHTIKUVA / Jussi Nukari Hallitus kävi eilen läpi koronavirustilannetta ja viruksen leviämiseen varautumista kokouksessaan eduskunnassa. LEHTIKUVA / Jussi Nukari
Suomen varautumisesta koronavirusepidemiaan saadaan tänäänkin uutta tietoa, kun hallituksen ministerit kertovat tuoreista tiedoistaan. Pääministeri Sanna Marin (sd.) antaa aiheesta eduskunnalle pääministerin ilmoituksen. Täysistunto alkaa kello 16. Kyselytunti jää tältä päivältä poikkeuksellisesti pois pääministerin ilmoituksen vuoksi.

Keskiviikkona varmistui yksi suomalaisnaisen koronavirustartunta. Hän oli sairastunut Pohjois-Italian Milanon matkalla. Potilas on hoidettavana Husissa eristyksissä ja hänen kerrottiin keskiviikkona olevan kuumeinen, mutta hyväkuntoinen.

Suomessa on tätä aiemmin todettu yksi koronavirustartunta. Tartunta todettiin Kiinan Wuhanista kotoisin olevalta naiselta, joka oli matkustanut Suomeen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hallitus kävi eilen läpi koronavirustilannetta ja viruksen leviämiseen varautumista kokouksessaan eduskunnassa. Eduskuntaryhmiä informoidaan tilanteesta tänään. Hallitus pitää iltapäivällä myös infon.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa