Keskiviikko, 8.7.2020 
Turo, Turkka
Maakunta

Kuka ajoi keskimmäisenä jonossa, jota ohittamassa ollut auto joutui kolariin Ohtaansalmen sillan lähistöllä - poliisi pyytää ilmoittautumaan

  • Jani Leinonen

Tuusniemellä noin kilometrin päässä Ohtaansalmen sillasta tapahtui kahden henkilöauton välinen kolari torstaina 31.10. kello 13.20. Tutkinnassa on käynyt ilmi, että Joensuun suuntaan edennyt henkilöauto lähti ohittamaan kolmea henkilöautoa Kuopiontiellä.

Poliisi pyytää nyt keskimmäisenä jonossa ajaneen auton kuljettajaa tai mahdollisesti kyydissä olleita henkilöitä ilmoittautumaan.

Ohittavan auton kuljettaja menetti autonsa hallinnan ja ajautui vastaantulevan liikenteen kaistalle. Ohittava auto törmäsi kylki edellä vastaan tulleen henkilöauton keulaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Poliisi tavoitti kolmesta ohitetusta autosta ensimmäisen ja viimeisen auton kuljettajat. Sen sijaan jonossa keskimmäisenä olleen auton kuljettajaa ei ole saatu selvitettyä.

- Mikäli olet keskimmäisen auton kuljettaja tai olit tuon auton kyydissä, niin jätä yhteystietosi Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., poliisi vetoaa.

- Mikäli tiedät tai olet kuullut, kuka tätä keskimmäistä autoa kuljetti tai oli sen kyydissä, niin voitko välittää tämän poliisin yhteydenottopyynnön kyseiselle henkilölle.

Poliisin mukaan kolari tapahtui tämänhetkisten tietojen mukaan juuri keskimmäisenä jonossa olleen auton etupuolella, joten havainnot olisivat tutkinnan kannalta tärkeitä.

Molempien onnettomuuteen joutuneiden autojen kuljettajat toimitettiin jatkohoitoon. Vakavammin loukkaantunut ohittaja kuljetettiin Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Toinen kuljettaja toimitettiin Tuusniemen terveyskeskukseen.

Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi