Tiistai, 7.7.2020 
Klaus, Launo
Maakunta TILAAJILLE

Joensuulainen Riikka, 37, työskenteli hiusmuotoilijana ja oli esikoislapsensa omaishoitaja - kunnes uskalsi lopulta lähteä opiskelemaan sitä, mihin sydän vetää

  • Petra Mustonen
  • Marko Puumalainen
Riikka Miettinen-Syrjälän töitä on näyttelyssä kaksi. Ne ovat kuvassa vasemmalta katsottuna ylärivin ensimmäinen ja alarivin toinen.- Original Symmetry käsittelee kauneutta ja rumuutta, Bloomerang taas on iloisesti feminiininen kumarrus kaikille käsillään työtä tekeville. Riikka Miettinen-Syrjälän töitä on näyttelyssä kaksi. Ne ovat kuvassa vasemmalta katsottuna ylärivin ensimmäinen ja alarivin toinen.- Original Symmetry käsittelee kauneutta ja rumuutta, Bloomerang taas on iloisesti feminiininen kumarrus kaikille käsillään työtä tekeville.

Riveria Outokummun koulutusyksikön kuvataideopiskelijoiden näyttelyt Selkouni ja Kuvajaiset ovat esillä Taidekeskus Ahjossa 24. tammikuuta asti.

- Eksyin maalaamisen pariin muutama vuosi sitten ihan vahingossa. Ostin lapsille joulunajan puhteeksi akryylimaaleja, ja me lähdimme kokeilemaan niitä yhdessä. Ajattelin, että ei hitto, tämähän on minun juttuni. Tuntui siltä, kuin padot olisivat lähteneet irti, joensuulainen Riikka Miettinen-Syrjälä, 37, kertoo.

Haluatko lukea koko artikkelin?


Digitilaus 1 euroa 1kuukausi
Digi ja Kaiku 9,95e 1kk

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä