Keskiviikko, 3.6.2020 
Viola, Orvokki
Maakunta

"Perheiden arki on poikkeusolojen takia mullistunut" – Joensuun varhaiskasvatuksen perheitä tuetaan päivystysnumeroissa

  • Arttu Koistinen
  • Kimmo Kirves
Kuvituskuva Kuvituskuva

Joensuulaisperheitä, joiden lapset ovat varhaiskasvatuksen palveluiden piirissä, tukee arjen jaksamisessa ja erilaisissa muutostilanteissa perheohjauksen tiimi.

Normaalioloissa tiimiin kanssa sovitaan tapaaminen kasvokkain, mutta nyt palvelua on tehostettu niin, että perheohjaajat vastaavat puhelimiinsa päivystyksenomaisesti, Joensuun kaupunki tiedottaa.

Perheohjaajien yhteystiedot ovat Jaana Koponen, puhelinnumero 050 570 7961, Raili Airaksinen puhelinnumero 050 408 3646 ja Leena Lappalainen puhelinnumero 050 478 4439.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

– Kaikilla lapsiperheillä on elämänvaiheita, jolloin voi tuntua, että omat voimavarat eivät riitä arjen pyöritykseen ja seinät niin sanotusti kaatuvat päälle. Perheiden arki on koronan aiheuttamien poikkeusolojen takia mullistunut ja neuvojen ja tuen tarve voi olla vielä tavallista suurempi. Päivystävillä puhelimilla haluamme varmistaa, että perheet saavat tarvitsemaansa tukea nopeasti myös nyt, kun kasvokkaiset tapaamiset eivät ole mahdollisia, päiväkodinjohtaja Sari Kurki kertoo.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa