Perjantai, 10.7.2020 
Saimi, Saima
Maakunta

Prätkällä töihin -päivä kannustaa kulkemaan työmatkat moottoripyöräillen - Karjalainen ja kauppakamari tarjoavat aamukahvit motoristeille

  • Heidi Kuosmanen
  • Juha Inkinen
Perjantaina on hyvä syy hurauttaa töihin moottoripyörällä, sillä Karjalainen ja kauppakamari tarjoavat aamukahvit. Perjantaina on hyvä syy hurauttaa töihin moottoripyörällä, sillä Karjalainen ja kauppakamari tarjoavat aamukahvit.

Perjantaina 5. kesäkuuta vietetään valtakunnallista Prätkällä töihin -päivää. Sanomalehti Karjalainen ja Pohjois-Karjalan kauppakamari haluavat kannustaa kaikkia kulkemaan työmatkat moottoripyörällä.

Prätkällä töihin -päivän tarkoituksena on muistuttaa, että moottoripyörä on kätevä kulkuneuvo liikenteessä. Autoiluun verrattuna moottoripyöräily ei aiheuta yhtä paljon ruuhkia tai päästöjä.

Monet ovat jääneet koronatilanteen takia etätöihin tai tulleet lomautetuiksi, minkä seurauksena työmatkat ovat jääneet viime aikoina vähiin. Nyt monilla työpaikoilla palaillaan jo hiljalleen työpisteille.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Terassit ja ravintolat pääsivät avautumaan maanantaina parin kuukauden sulun jälkeen.

Viime vuoden tavoin Karjalainen ja kauppakamari kannustavat hyppäämään moottoripyörän satulaan ja tarjoavat työmatkamotoristeille aamukahvit.

Pannu on kuumana töihin meneville moottoripyöräilijöille perjantaiaamuna kello 7-9 Joensuun Jokiasemalla.

Kahvin lomassa työmatkalaisten on mahdollista jutustella kauppakamarin toimitusjohtaja Matti Vuojärven ja Karjalaisen toimituspäällikkö Jyrki Utriaisen kanssa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi